Alla inlägg den 12 april 2010

Av Åsa - 12 april 2010 18:59

...man varit till psyk, hunnit med en låååång skön promenix i motsol, ångrade att jag inte hade solsipporna på och sen har Anki, Vesa och Pervo varit hit på kaffe....kul!!!

 

Otroligt slut i huvudet nu, troligen på grund av förmiddagens besök på psykteamet...var helt tom efteråt.

 

Mor kära mor, var hit med min födelsedags present, som jag nu inviger med matlagningen. Det var ett set med toppenfina kastruller/grytor, en stekpanna var det oxå med.Nu tillagar jag lite spagetti och köttfärsås som vi strax ska mumsa i oss av....det är ju sååååå gott.

 

Minstingen har fått upp studsmattan idag, han älskar ju den, han och kompisen Alle fixade  det alldeles själva....de kan om de vill de små juvelerna.........

 

 

                      

Av Åsa - 12 april 2010 10:54

...ha första besöket hos pyskosocialateamet avklarat. Tom i huvudet efter det.....Tjejen jag fick träffa var hur go och trevlig som helst. Försöker fokusera på att jag ska må bra och att jobbet och tjafset kring det kommer i andra hand....Precis när man känner att man börja flyta igen, som en unge med uppblåsbara kuddar på armarna i poolen, så är det nåt som punkterar flythjälpen och man sugs ner i djupet....gaaaah!! Fast nu ska jag se framåt och ta nya tag, sakta simma mot ytan igen.....Det kan ju för andra te sig lite löjligt att man mår dåligt av detta men det är inte så enkelt, det här med jobbet var nog droppen som fick bägaren att rinna över......

 

Solen skiner och jag funderar på att ta en prommis med musik i öronen och släppa allt för stunden....behöver släppa huvudet ett tag......Fast jag ser hur allt samlas på hög runt mig och jag får inte fingrarna ur arselet för att ta tag i saker och ting...det är inte likt mig.

 

Har fått en kopp kaffe hos älskade Kerstin och det var gött att få prata av sig en stund.......

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards