Alla inlägg den 1 augusti 2015

Av Åsa - 1 augusti 2015 22:09

....Efter ett par timmar från sjön. Hamnade på kaffe hos kompisarna och kom överens om att vi skulle följa med och kolla på bil åt damen i sällskapet. Hittade en vad vi trodde var ett lämpligt offer/köp i Valbo. Kollade in den på blocket. Vi for glada i hågen dit och möttes av en låt oss säga "skunk". Kollade vidare på blocket och hamnade i Gävle på en minst sagt näst intill en flyktingförläggning. Skämt å sido, det var många som var från en icke skidåkande nation om jag lägger fram det lite fint. De sprang som små ettriga myror och tjattrade åt varandra i jakt på rätt bil nyckel. Bra och förtroendeingivande start.....NOT! Packade oss därifrån rätt snabbt och for för att käka lite. Jagade vidare på blocket och hittade en bil i Dalarna. damen tvekade inför bilen men vi kom överens om att det var värt att åka dit och titta. Den var ju både besiktad och nystartad. Alltså vände bi mot Hofors igen och var hem till oss och bytte bil. Gubbarna hade tröttnat på att åka i låne bilen med Bonn ac. Tog vår nya och drog vidare. Efter mycket larmade från vår navigator (varnar för fart kameror)och rock klassiker i högtalarna så hamnade vi i Insjön. Bilen provkörde efter konstens alla regler. Blev bilkö och jag fick i vanlig ordning fippla med knappar på stereo med mera. Jihoooo, vad det gick på vägen hem. Blå faran (Hyundai Atos) gick som ett skållat troll åtminstone nästan hela tiden. Den var liiiite seg i en uppförsbacke, gick desto fortare nerför. Hihi. Vi kom i alla fall helskinnade hem igen och fick en kopp kaffe med dopp.

Nu har jag precis duschat och sitter i bästa mysbyxorna (som dotra sytt) och myser med lite goa popcorners. Snart nattis och lite läsa innan jag slår igen ögonen för lite välbehövlig skönhetssömn.

Av Åsa - 1 augusti 2015 10:01

...Dala-Långsjön vid 7.00 på morgonen. Tur att Ica har öppet så tidigt när vi får våra infall. Blåsigt som attan och bara värme i solen. Klädd som om det skulle vara vinter. Fisken har inte vaknat än.....för oss i alla fall.

Får se vad vi hittar på senare. Nu ska jag gå och kasta i finn gubben på andra sidan som precis tog en fisk. Närå, jag ska bara kasta om. Hihi!

Man ska inte vara tjurig på andras lycka. Så är det bara!!

Ha en riktigt fin lördag och var rädd om varandra. Tjingeling!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards