Alla inlägg under februari 2016

Av Åsa - 17 februari 2016 14:53

...svaret. Har tydligen en ovanlig höft som troligen är medfödd. Haha, är det något som är vanligt/normalt på mig. De ville dock ha flera bilder och skulle bli kallad till en annan typ av röntgen. Sen får vi se vad det ger. Hoppas bara på att få svar och att jag får hjälp på bästa sätt så jag slipper ha ont. Om det nu går att göra nåt.

Varit ut med vovven på en skogstur. Gubben och jag. Skönt fast det blåste kallt. Efter det var vi ner till förkylda lillen med ett försenat paket. Ett alldeles eget fint rött fiskespö från ABU. Han blev jättenöjd.

En tur upp på Brukääää för lite inköp. Ska käka kycklingklubbor ris och currysås senare. I morgon blir det köttgryta på nöt. Mums! Gillar när jag ligger lite före i planeringen. Gubben ska hjälpa mig att sätta upp en hylla i syrummet så jag har någonstans att lägga mina sygrejer och tyger. Blir nog toppen det.

Ha det bäst!!

Av Åsa - 17 februari 2016 08:05

...jävla tröttmössan har halkat långt ner över ögonen. Gaaaah! Hur kan man vara så trött? Kaffet är mim bästa vän just nu. Avbyte i Bregott fabriken och hem för lite taktikvila.

På väg hem möter jag bussen på den redan trånga Robertsholms rakan. Inget konstigt med det för det gör man titt som tätt. Fast denna gång har kunnat bli mitt sista möte med bussen där. Den kommer närmare och strax före mötet kommer den över på mitt körfält så jag får lov att väja och åka upp halvvägs på cykelbanan. Tur att det ligger snö vid kanten annats har jag nog slagit sönder bilen och fått släng och ändå krockat. Tur också att det var fritt på cykelbanan. Brukar ju vara en strid ström med barn på väg till skolan vid den tiden. Phuuu! Blev riktigt skakis! Tror att busschauffören fipplar med nåt hen inte skulle göra och därför tappade fokus på körningen. Hade ju turen ändå på min sida.

Kryper ner bredvid gubben som låter som ett sågverk. Vovven märkte att jag var lite skakis så han har inte släppt mig ur sikte sen jag klev innanför dörren. Nu har han rullat ihop sig vidin soda. Ligget här och känner mig lycklig för att jag finns. Så enkelt är det. Bara tacka den som var min hjälpare nyss när allt kunnat bli nåt väldigt jobbigt.

Var rädd om er och ha en fin dag.

Av Åsa - 17 februari 2016 00:09

...mina glasögon fixade i Sandviken. Tack för det! När han kom hem hade han köpt en chokladkaka med 70% kakao och apelsin. Han vet vad gumman vill ha när hon är sugen på nåt gott.

Lyssnar på lite ljudbok nu, ska snart sova.

Av Åsa - 16 februari 2016 12:09

...Glasögon är inget kul. Fick liv att plocka fram ett par gamla nu på morgonen. Nackdelen med dem är att jag inte ser ett skvatt att läsa. Får lov att köra upp dem i pannan. Gubben skulle lämna in dem i Sandviken på eftermiddagen då han ändå ska dit.

Varit ut i skogen på tur med vovven och gubben. Härligt väder och solen var med. Underbart fast lite kallt. Nyp i kinderna.

Nu ska jag strax ta mig en dusch, kan vara skönt för en stel kropp.

Av Åsa - 16 februari 2016 06:56

...börjar med en hink kaffe. Så glad för svärdottern som blivit erbjuden fast tjänst
Kul!!

Nu lite rapport med kollegan innan hemgång.

Skrev en insändare häromdan och den var tydligen med i tidningen dagen efter. Kärringen kan än!

Ha det bäst!

Av Åsa - 15 februari 2016 08:39

.....goa familjen hemma med svärson och svärdotter på mat igår kväll. Mysigt och Mattias hade grillat ute. Fantastiskt gott kött fick vi till potatisgratäng och sallad. Mumsfilibaba! Lillkråkan ville gå och sova vid 19. Han är så duktig att sova själv i stora sängen. Själv somnade jag med lurarna i öronen med en bok. Första gången jag lyssnar på en bok på det sättet. Funkade om inte annat som sömnmedel.

Nu sitter vi och myser med frukost i soffan, kallt ute -14 grader så vi får väl vänta och se om det blir lite mildare under dagen. Hade ju hoppats på lite utelek med lillprinsen idag. Vi får helt enkelt fortsätta mysa innan så länge.

Av Åsa - 14 februari 2016 06:45

....timmar jag sovit i natt (typ 2) har jag i alla fall tillbringat utomlands. Sol, bad, bärs härligt värre. Vet ej vart jag var men det var höga berg med snöklädda toppar åt ena hållet och hav så långt ögat når åt det andra. Djupa raviner som var full av grönska och djurliv. Ibland blir man inte klok på hur hjärnan spelar en ett spratt. Det var riktigt verkligt! Kan inte fatta vad det ska betyda men det var ju härligt att vara där.

Dricker lite kaffe och sen blir det hem i säng. Måste få någon timme till så jag orkar med att mysa med lillprinsen senare. Undras vad han önskar sig för käk till lunch i morgon då? Kanske vi gör oss en hamburgare. Det brukar ju gå hem. Det visar sig i morgon det.

Ha det näst alla fina människor idag på Alla Hjärtans Dag. Kram på er!

Av Åsa - 13 februari 2016 23:31

....är det alla hjärtans dag och den här bilden är till dig GUBBEN min!

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29
<<< Februari 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards