Alla inlägg den 13 september 2014

Av Åsa - 13 september 2014 21:47

...då själva fan vad det var spring i trappen. Ska försöka koppla av och sova innan nästa störande ljud drar igång. Ibland önskar jag att jag inte var så ljuskänslig. Ungdomar utanför jobbet som fnittrar, bilar som gasar och kör ikapp. Jihoooo, vad lätt det är å sova då. Har ju några nätter till framför mig.

Känner mig som ett slakt i kroppen.....fast det är inget att hänga läpp för. Bara till att bita ihop och köra på. Ingen idé att ge upp för det. Får väl ge ryggen nån dag till att kurera sig....annars hotar jag fanstyget med doktorn....hehe.

Imorgon ska jag försöka få nåt gjort....en dans med snabeldrake och mopp skulle behövas. Fönstren är oxå i stort behov av puts, men det får vänta ett tag till. Valparna (hund håren efter Rambo) måste bort i alla fall. Just nu är det högar (valpar) av hår i varenda hörn känns det som. Enda fördelen är ju att strumporna blir fodrade... suck!!! Byrackan kanske ska få lära sig att dammsuga själv. Det vore nåt det.

Nej nu jäklar blir det att titta på insidan av ögonlocken och samla kraft inför morgondagens bravader och jobbelijobb.

Av Åsa - 13 september 2014 15:24

...min goding gick hem tidigare idag från jobbet så vi skulle hinna på Karl Hedin och fixa stolp till Flisans staket. Jag var ju in och köpte nät på morgonkvisten.

Tjoptjop....å så satt staketet på plats. Flisan sprang ut och rakt in in det....Hon är ju blind...ruskade på huvudet och gick lite smått tjurig in i igen. Hon vänjer sig nog med tiden.

Nu blir det till att lura gubben på en körv med bröd. Då klarar jag mig till matlådan ska ätas på jobbet. Gubben å grabbarna ska grilla karré.

Av Åsa - 13 september 2014 11:48

...har gått åt till att hasta in till Gävle och köpa hönsnät. Måste göra en hage åt gamla Flisan, svärmors hund. Hon går ut och sätter sig på vägen....Hon är 15 år å både blind och döv. Lika bra att göra hage så hon inte blir påkörd.

Nu har jag fått lite kaffe hos vännerna och ska hem för att vänta in gubben för att åka och köpa lite virke till stolpar.

Rygg jäveln är inget bättre. Har ätit värktabletter men det hjälper inte. Var vaken för tuppen i morse. Å ååååå det är ju djurplågeri på en annan när man har en ledig morgon innan man går på 7 nätter i rad. Hä går det å bara man kommer igång. Ha en fiiiiin lördag. Ta vara på det vackra vädret.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards