Alla inlägg under september 2014

Av Åsa - 23 september 2014 11:34

....är det nu. Fått varsin fisk jag å gubben. Jag fick min först....hehe. Tappade precis en, men det är bara på dem igen. Höstluften nyper i kinderna men vad gör väl det när man är välklädd och hade turen att stugan vid skön var ledig. Eldar i spisen och hör hur det knastrar. Mysigt att sitta med en kopp kaffe å lyssna på lågorna.

Mamsen och pappsen kommer ner till torsdagen. De ska hit å göra lite bil affärer. Synd att jag inte är hemma då. Är ju på väg på shopping i Ullared med dotra. Fast det gör inte så mycket. Går ta en tur uppöver lite längre fram i stället. Nån dag hos mor och far är ju inte helt fel.

Av Åsa - 23 september 2014 09:09

.....hos gubben när jag ringde hem nu på morgonen. Frågade lite fint om vi skulle åka och fiska. Han och Mattias hade tänkt ta in sista pelletsen. Jaha tänkte jag nu blev det inge fiske. Väl hemma så sa gubben åt Mattias: vi hinner väl ta pelletsen på eftermiddagen? Ska du med till skön? Åhhh...va glad jag blev.

Magen har morrar igång på frukosten. Hoppas vi hinner till sjön å dass så det inte skiter sig om ni fattar.

Har pratat med kära mor nu på morgonen , lära fråga om hon va förkyld....näää bara morgon rösten sjön kirurgmottagningen inte kommit igång än.

Nu far vi till sjön och njuter av dagen ett par timmar.

Av Åsa - 22 september 2014 21:56

....grabben rensade ur garaget idag. Vi ska ju ha en raggarbil boende hos oss i vinter. Lite möbler blev körda till Eva och Benny. Tur att de finns användning för dem annars har de gått på tippen.

Gubben gick hjälpa Martins tjej Sara med lite lamp byten på hennes bil. Bra med hela lampor nu när det blir mörkt så fort på kvällarna.

Nu blir det kväller för mig på jobbet. Ha det gött go vänner.

Av Åsa - 22 september 2014 12:39

...morgonen och inte fasiken blev jag nå klokare för det. Bara mer frågetecken som behövs rätas ut. Det löser sig sa gubben som sket i vasken.

Nu blev det en toast och lite tv innan jag ska laga lite käk åt min familj innan jag själv drar på jobbet igen.

Behöver nog ta en liten siesta oxå känns det som efter en natt med storm utanför. Vovven tycker inte om när det låter och han inte ser var ljudet kommer från. Han har varvat sovplats mellan husses och min säng. 47 kg hund som hör ett fyrbens studs upp på en i sängen kan nog väcka allt....utom husse som inte ens reagerar. Fniss!!!

Av Åsa - 21 september 2014 15:23

....hur den nyblivna 45 åringen mår idag....det var i alla fall huvudet upp och fötterna ner. Hur kul som helst när det blir spontan skoj som det blev igår. Ingen som helst planering och allt blev toppen ändå.

Nu har vi precis käkat hamburgare gjorda på högrev. Mumsiga, rekommenderas varmt att prova dem. Jag steker mina i ugnen med de kryddor som vi gillar. På bakplåtspapper....hur smidigt som helst.

Lite seeeeeg är jag....tror ta mej fan jag har baksmälla av Pepsi Max....Farliga grejer det!!!

Plockat av lite och tagit av på golven. Tvättmaskinen har precis gått klart och diskmaskinen går för fullt. Allt rullar på som sig bör.

Nu blir det lite soffmys.....regnet öser ner och då får man mysa sig lite. Tända lite ljus och mumsa på morots stavar och dip låter som en bra idé.

Av Åsa - 21 september 2014 02:59

...kväll i Storvik. Benny,Eva, Leif, gubben och jag. 4 tokstollar på örat och jag nykter. Yngsta grabben med tjejen var in och kolla läget....fnittrade gött åt Eva som somnade gott mot min gubbe. Hon blev liiiiiiiite full kan man säga. Jobbigt att fylla 45. Hihi Det blev vatten lite här och där när vi försökte väcka henne....Efter en rejäl uppkastning var hon fit for fight igen....eller åtminstone upprätt.

Väl hemma insåg jag att sängarna var obäddade, så det blev till att riva de nytvättade sängkläderna ur tumlaren och bädda. Tur att de hade torkat. Ligger nu i ren säng med vår lurvas till vovve på fötterna och förmodligen så somnar vi gott. Gubben fastnade vid tvn när jag höll på med sängarna. Han sover nog redan där....skönt att få sova i sin egen säng första gången på en vecka. Kommer sova som en prinsessa.

Natti på er!

Av Åsa - 20 september 2014 12:15

...tupp fan idag. Vaken redan 4.20 på jobbet. Piss å pärongas att det gick å somna om. Det skeeeeeet sig kan man säga. Fick ju i alla fall lite gott kaffe av natt personalen på plan 7 när jag kom upp dit vid 6.45 Min brukare sa när jag tassade på toa vid 6: Åsa jag älskar dig ...du är min bästa Åsa du. Varm i både själ och hjärta blir man av att få höra det på morgonkvisten. Gick ut på balkongen för lite uppiggande morgonluft och fick se en otroligt vacker soluppgång. Foto nedan.

Väl hemma kröp jag ner och gosade med gubben en stund. Vi fick Inte gosa själv. Nä då kom vår älskade fyrbenta pälsbomb och klämde ner sig mellan oss i sängen. Kan tillägga att vi låg i en 80 bred säng....jag gubben och vår "lilla" vovve på typ 47 kg. Mysigt var det i alla fall.

Körde lite tvätt å fick finfrämmande av lillprinsen med föräldrar...kärlek å energi boozt.

Grabbarna började ta in pellets 1 pall av 4 klar! Gubben har åkt iväg med jobbet å jag är inne på tvättmaskin nummer 2. Fått ut all pappers insamling i Skodan. Jihoooo. Ska väl åka väg med den sen.

Ska sjunga en trudelutt nu så håll för öronen. Vad är det för en dag?? Är det en vanlig dag? Nej det är ingen vanlig dag, för det är Evas födelsedag (25 år) hurra hurra hurra! (Egentligen fyller hon 45 men säg inget för då kan hon bli lite stött.)

Av Åsa - 19 september 2014 18:50

...sjön å in i duschen. På väg dit passar jag på att plocka ur och i diskmaskinen. På badrummet plockar jag upp handdukar och tvätt. Gör rent tvättstället och kliver in i duschen. Gud så skönt....ända till duschmunstycks helvetet rasar ner i huvudet på mig med resultatet en till bula i skallen. Suck!!! Ännu en knöl på knölen. Hihi!!

Efter det klippte jag till gubben.....alltså inte en smäll på käften utan friserade honom. Nu ser han inte ut som dynamit Harry nå längre. Där i mellan hann jag hämta Mange på jobbet och handla till morgondagens tacogratäng. Slängde i mig en macka med port salut och drog till jobbet. Natt 7/7 är det nu. Skönt att få lite ledighet i helgen.

Gubben drar på whiskey provning och ute mat med jobbar kompisar i morgon och jag ska bara vara. Eventuellt blir det en öl och lite nötter på kvälls kvisten. Promenix om vädret tillåter och eventuellt en svängom med snabeldrake och mopp.

Ha en fiiiiin helg.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards