Alla inlägg den 15 januari 2016

Av Åsa - 15 januari 2016 18:55

....Blev varmt och gött efter en stund. Sara och Martin var med. Vovven var skit nöjd. Jag lyckades kliva genom ner i diket och blev sittande med murva i snön. Näst intill istappar i pisstofsen sen kan jag lova. Skrattade gott gjorde vi, efter en bit på skogsvägen skulle Sara ta en snökluva å kasta åt Rambo, skratta bäst som skratta sist, där försvann Nämligen Sara. Hon hade klivit för långt ut och sjönk ner i diket (ett djupt sådant) med ena benet. Vi skrattade allihop så vi hade inte förmågan att hjälpa henne upp förrän efter ett bra tag. Rambo var fram och grävde runt handen som sjönk ner i snön. Såg så jäkla roligt ut.

Efter det hämtade vi hem min lilla tjuriga bil som inte ville starta i morse när set var -28 ute. Nu räckte det nästan med att hota med startkablarna så hackade den igång. Fick även igång Saras mormors bil som varit död ett tag. Sorgligt nog så dog den typ hundra meter från Saras mormors parkering. Blev till att knuffa biljäveln på plats, uppför naturligtvis. Pust Stånk och stön!

Har lagat mat till ett regemente, frukostkorv, senapssås och potatis. Fixade även en dubbel sats med chokladbollar. Slurp! Sara har skalat ett kilo morötter och gjort stavar av dem och en stor gurka. Blir till att dippa i vitlöksdip om en stund. Är ju såååå himla gött det.

Av Åsa - 15 januari 2016 08:46

....på morgonkvisten nere på jobbet. Brrrrr, så jäkla bitigt i kinderna. Har landat på sängen med kaffe och lite tv. Lurvat in mig i täcke och myser. Väntar på att få hämta lite grejer på posten. Inte för att jag nå riktigt gärna vill gå ut. Gubben, den lille rackarna, hade sovit dåligt i natt. Hör inte till vanligheterna, men det är ju så ibland för alla. Kanske inte direkt det ultimata när han ska kliva upp och åka till jobbet vid fem. Får hålla honom igång på eftermiddagen så han kan sova till natten.

Sara sörplar kaffe i sängen brevid. Vi gör det för att vi kan. Haha, tok gör som tok säger....så det så!!

Nu ska jag dricka lite kaffe och bara mysa.

Presentation

Sök i bloggen

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Besöksstatistik

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Tidigare år


Ovido - Quiz & Flashcards